30.06.2021
GR

Ведення підприємницької діяльності неможливе без взаємодії з державними органами та органами місцевого самоврядування. Реєстраційні дії, отримання дозвільних документів, певної інформації, дублікатів правовстановлюючих документів, супроводження перевірок контролюючих органів, оскарження їх результатів, в тому числі представництво при розгляді скарг тощо – все це вимагає спілкування з відповідними уповноваженими органами державної та/або місцевої влади. Для того щоб грамотно вибудувати комунікацію з представниками державних органів або органів місцевого самоврядування та отримати бажаний результат необхідна кваліфікована допомога, оскільки більшість, на перший погляд простих і зрозумілих процедур, можуть мати свої “підводні камені”, які ускладнюють вирішення питання в разі відсутності досвіду спілкування з державними органами/органами місцевого самоврядування.

Фірма надає послуги з представництва прав та інтересів клієнтів у всіх державних органах, а також в будь-яких установах, підприємствах, незалежно від їх форми власності, в сфері будівельного, земельного, аграрного, корпоративного права, а також в сфері оподаткування за будь-яких цікавлять клієнта питаннях. Ми підготуємо для вас необхідні заяви, клопотання, скарги, повідомлення, складемо інші необхідні документи, забезпечимо подачу відповідних документів і проконтролюємо їх проходження. Також, клієнти можуть отримати послуги з представництва своїх інтересів на переговорах щодо питань врегулювання спору. До актуальних послуг з представництва інтересів клієнтів слід віднести аналіз запитів контролюючих органів про надання документів/інформації, підготовку відповідей на запити, ведення подальшої комунікації, а також супровід перевірок контролюючих органів.

Звернення за кваліфікованою юридичною допомогою дозволить клієнтові гарантувати якісне рішення виниклого питання в максимально можливі короткі строки або ж запобігти виникненню негативних наслідків (наприклад, в разі надання послуг з представництва інтересів клієнта під час проведення податкової перевірки).

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку