07.07.2021
Капітальне будівництво

Капітальне будівництво є однією з найпривабливіших сфер для інвесторів. Разом в цим, інвестування в об’єкти капітального будівництва має певні ризики для інвестора. Щоб уникнути ризиків і проблем, що можуть виникнути в процесі будівництва, або мінімізувати їх, необхідно звертатися до кваліфікованих юридичних радників, які нададуть правову допомогу щодо комплексного юридичного супроводу процесу будівництва.

Починаючи з моменту пошуку відповідної земельної ділянки і закінчуючи прийняттям в експлуатацію завершеного будівництвом об’єкта, процес створення об’єктів капітального будівництва потребує вирішення низки юридичних питань. Наслідками бездіяльності або нехтування юридичною допомогою можуть бути зупинка будівництва, ускладнення завершення будівництва об’єкта, проблеми з прийняттям в експлуатацію об’єкта, втрата інвестованих коштів. До того ж, створення об’єкта капітального будівництва є складним процесом, який передбачає виконання комплексу робіт замовником будівництва, проєктувальниками, будівельними організаціями та постачальниками.

Важливим моментом для інвестора також є підбір оптимального механізму фінансування будівництва, який дозволить скоротити витрати в процесі будівництва.

Команда ЮФ “TOTUM” має значний практичний досвід і десятки успішних кейсів в напрямку будівництва та капітальних інвестицій. Ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожного проєкту з метою пошуку найбільш оптимального варіанту вирішення завдання, поставленого клієнтом. Комплексний підхід до вирішення питання клієнта допомагає забезпечити успішний результат. Ми надамо юридичну допомогу щодо комплексного супроводу процесу будівництва, надамо якісні консультації щодо створення об’єктів капітального будівництва, забезпечимо захист ваших прав і законних інтересів, а також допоможемо мінімізувати інвестиційні ризики.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку