09.07.2021
Консультація юриста

Кожен день перед бізнесом постають нові завдання та виклики і забезпечити якісне рішення будь-якого питання можна тільки почавши з ретельної підготовки, яка неможлива без залучення кваліфікованих фахівців. Юридична фірма “TOTUM” надає для своїх клієнтів консультації з будь-яких питань в сфері нерухомості, капітальних інвестицій, земельного та аграрного права, консультації щодо регулювання суперечок, пов’язаних з нерухомістю та землею, а також інших спорів, консультації з корпоративного та податкового права.

Консультація юриста дозволяє клієнтові не тільки підготуватися до вирішення вже виниклого питання, а й що набагато важливіше, мінімізувати ризики виникнення проблемних питань в майбутньому. Надаючи клієнту послуги з консультування, наша команда детально вивчить ситуацію, що виникла, проаналізує всю необхідну нормативно-правову базу, а також вивчить судову практику регулювання подібних відносин, після чого будуть зроблені висновки та надано рекомендації щодо вирішення вашого питання.

Важливим фактом є і те, що в багатьох випадках потрібне вирішення вузькоспеціалізованих питань, і в такій ситуації, навіть якщо компанія має свого юриста в штаті, цього може бути недостатньо і потрібно звернеться за допомогою до юристів, які вже мають значний досвід в регулюванні подібних питань. До того ж, в більшості випадків необхідний комплексний підхід до вирішення питання.

Слід зазначити, що консультації юриста необов’язково потрібні лише в разі виникнення тієї чи іншої ситуації в компанії. Коли приймаються нові законодавчі акти або вносяться зміни до вже діючих, і ви розумієте, що вони стосуються регулювання сфери діяльності вашого бізнесу, також не слід нехтувати кваліфікованою допомогою. При отриманні консультацій щодо змін в чинному законодавстві, ви зможете зрозуміти для себе всі їхні плюси і мінуси, за необхідності своєчасно визначити свої подальше дії, і бути підготовленим тоді, коли ці зміни вступлять в силу.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку