30.03.2021
Пандемія: особливості надання юридичних консультацій в Києві

Поширення пандемії коронавірусу змусило всіх істотно змінити уклад життя та пристосовуватися до нових реалій. Торкнулося це не тільки громадян, але і організації роботи бізнесу. За можливості бізнес переходив на віддалену і безконтактну форму роботи, надаючи свої послуги за допомогою онлайн або доставки. Змінилася також система роботи всередині компаній – більш поширеним стало впровадження такого формату роботи, який дозволив би виконувати роботу без прив’язки до місця знаходження.

Не виняток і юридичний бізнес – карантин став приводом по-новому поглянути на можливості та оптимізацію процесів. Так, наприклад, широко використовуваними стали відео-дзвінки, робота в месенджерах, використання онлайн-сервісів постановки завдань для співробітників та інше. Зміни також торкнулися і роботи з клієнтами – юристи готові надавати юридичні консультації в Києві шляхом онлайн-конференцій, що дозволяє залишатися в безпеці і мінімізувати ризик зараження та одночасно надавати такі ж якісні послуги, як і при особистих зустрічах.

Юридична консультація являє собою висновок професіонала щодо певного питання, заснований на вивченні документів і нормативно-правової бази. За своєю суттю така консультація може бути надана в різних формах: усно, письмово і навіть шляхом голосових повідомлень в месенджерах, якщо є такі домовленості юриста й клієнта. Форма надання юридичної консультації не впливає на її якість, якщо вона зроблена професіоналами.

З точки зору зручності – юридична консультація найбільш часто готується як документ для можливості перечитати, доопрацювати, поставити додаткові питання і так далі. Такий формат зручний як юристу, який фіксує проведений аналіз, так і клієнту – він бачить результат роботи за його запитом. Однак це не виключає можливості обговорити її шляхом відеоконференції або дзвінка по телефону.

Юридична фірма «ТОТУМ» йде в ногу з реаліями життя і готова надати якісну юридичну консультацію в Києві будь-яким зручним для вас способом.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку