09.06.2021
Послуги адвоката в Києві

Послуги адвоката в Києві на сьогодні доступні кожному, в тому числі і у зв’язку з діджиталізацією, яка дозволяє нам вирішувати певні питання онлайн і не вимагає особистої присутності, щонайменше, з боку клієнта, який може відправити запит на електронну пошту або ж поставити певне завдання в телефонному режимі чи форматі онлайн-конференції.

Для того щоб адвокат якісно надав послуги своєму клієнтові, часто необхідно отримати додаткову інформацію. Або ж клієнт може звернутися до адвоката конкретно із запитом щодо представництва в державних або місцевих органах для отримання певної інформації та/або документів. У таких випадках для адвокатів передбачений спеціальний інструмент – адвокатський запит, який адвокат може подати в інтересах свого клієнта з метою отримання інформації або ж копій необхідних клієнту документів. Адвокатський запит можна подати не лише в державні органи і органи місцевої влади, адвокат може звернутися в будь-яке підприємство незалежно від його форми власності. Відповіді на ваші запитання або необхідні документи, відповідно до чинного законодавства, ви отримаєте протягом 5-ти робочих днів з моменту отримання відповідним органом/підприємством адвокатського запиту.

Найпопулярнішими запитами на надання послуг адвоката в Києві є послуги адвоката щодо представництва інтересів клієнтів в судах. Так, звернувшись в нашу юридичну фірму за правовою допомогою, ви можете отримати такі послуги адвоката як:

– вирішення спорів в адміністративних, господарських судах та судах цивільної юрисдикції;

– вирішення спорів в третейських судах;

– вирішення суперечки в ЄСПЛ;

– комплексний супровід виконавчого провадження;

– надання письмової консультації або проведення юридичного аудиту щодо перспектив врегулювання судової справи;

– представлення інтересів клієнта в переговорах, в тому числі з питань врегулювання спору;

– послуги адвоката щодо захисту бізнесу, такі як захист при проведенні невідкладних слідчих дій, супровід перевірок, зняття судового арешту з майна тощо;

– інші послуги адвоката в Києві, відповідно до запиту клієнта.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку