12.05.2021
Юридична фірма в Києві: консультації та правова допомога

У будь-якому бізнесі виникають моменти, які вимагають залучення сторонньої допомоги в особі фахівців юридичної фірми навіть при наявності корпоративного юриста в штаті компанії. Це відбувається не тому, що юрист компанії погано справляється зі своєю роботою і посадовими обов’язками, а тому що ряд питань виходить за рамки спеціалізації штатних юристів і для досконального вирішення питання знань штатного юриста недостатньо.

Правова допомога та консультації являють собою різні послуги, пов’язані з вирішенням виниклих на підприємстві ситуацій. Іноді досить розгорнутої консультації з питання, що виникло, а іноді необхідно застосувати комплексний підхід та супровід справи в суді для його успішного вирішення. У кожному конкретному випадку підбирається індивідуальних підхід до клієнта, оскільки в кожному питанні є свої нюанси.

На сучасному етапі розвитку ринку юридичних послуг склалася стійка практика спеціалізації компаній на певних галузях права, що спрощує пошук фахівців. Юридичні фірми дорожать репутацією, яка напрацьовується роками, а тому писати в свій послужний список будуть дійсно ті справи, які завершилися успішно, без перебільшень або брехні. Не варто також думати, що при зверненні в юридичну фірму вас можуть обдурити і не надати запитану послугу – це практично не трапляється на ринку, оскільки кожна фірма, маленька або велика, прагне роздобути нових клієнтів, а це можливо лише при бездоганному наданні послуг з їх боку.

Треба відзначити, що звернення в юридичну фірму передбачає розголошення інформації, що може бути комерційною таємницею, тому витратьте трохи часу на вивчення заміток та новин в даній сфері – чи не було яких-небудь неприємних моментів з фірмою або юристами, до яких ви хочете звернутися за рішенням свого питання. Справжні професіонали дуже уважно ​​ставляться до питань конфіденційності та збереження інформації.

Також слід звертати увагу на досвід роботи фірми на ринку. Наприклад, фірма, яка 10 і більше років спеціалізується на наданні правової допомоги бізнесу, буде явно вигравати в порівнянні з вчора відкритою фірмою випускників юридичного факультету. Наприклад, юридична фірма «Тотум» має 10 років досвіду на ринку юридичних послуг і понад 2000 успішно закритих кейсів, що дозволяє говорити про неї як про успішну і одну з кращих юридичних компаній на ринку. Саме фірми з подібним досвідом надають якісні юридичні послуги для бізнесу і неодмінно вирішують питання клієнтів в найкращому ключі.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку