16.06.2021
Юридичні послуги

У сучасному світі все більше зростає попит на юридичні послуги і це дуже легко пояснюється – будь-які дії щодо нашої власності, в тому числі і бізнесу, включаючи його повсякденну діяльність, вимагають ретельного вивчення, підбору оптимальних варіантів рішення і, в підсумку, документального оформлення. І дуже важливо, щоб в кінцевому рахунку ці документи були юридично грамотно оформлені і складені таким чином, щоб врахувати інтереси всіх сторін.

Сьогодні приватні клієнти і компанії можуть отримати юридичні послуги в будь-якій галузі права.

Досить поширеними юридичними послугами, які надаються приватним клієнтам, є юридичні послуги щодо супроводу створення юридичних осіб, підбору оптимальної системи оподаткування, а також реєстрації прав на об’єкти інтелектуальної власності. Надаючи юридичні послуги щодо створення юридичної особи, наприклад, ТОВ, юридична фірма допоможе правильно підібрати КВЕДи, визначитися з системою оподаткування, відповість на ваші питання щодо підходящої структури корпоративного управління, необхідності розробки внутрішніх положень компанії, підготує пакет статутних документів, і за необхідності, проєкт корпоративного договору, а також здійснить супровід реєстрації юридичної особи в ЄДР.

У частині юридичних послуг з реєстрації прав на об’єкти інтелектуальної власності найпопулярнішими є послуги щодо реєстрації торговельних марок. Однак ця послуга актуальна для бізнесу, а серед приватних клієнтів великим попитом користуються такі юридичні послуги, як, наприклад, реєстрація авторських прав на твір або ж отримання патенту на винахід чи промисловий зразок.

Як для бізнесу, так і для приватних клієнтів будуть актуальні юридичні послуги з надання консультацій та супроводу угод з відчуження/придбання нерухомого майна, в тому числі земельних ділянок. Юридичні послуги із супроводу угод передбачають не лише консультування щодо оптимального способу відчуження нерухомого майна і податкових наслідків для сторін, а також при необхідності попереднього аудиту об’єкта угоди та участі з переговорах від імені клієнта.

Безсумнівно, дуже важливо вчасно звернутися за юридичною допомогою, оскільки це не лише вирішує поточні питання, а ще допомагає уникнути негативних наслідків в майбутньому і тим самим заощаджує ваші гроші та час.

Ефективні юридичні рішення для бізнесу

    Залишити заявку